Β' ΕΘΝΙΚΗ - Είναι Γεγονός

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ γιορτάζει την άνοδο της στη Β' Εθνικη !!! Γιορτάζει το σημαντικότερο γεγονός της ιστορίας της, μέχρι σήμερα. Συγχαρητήρια στους μεγάλους πρωταγωνιστές, τους παίχτες μας: Άκη Μάντζιο, Δημήτρη Αποστολόπουλο, Γιώργο Παπανδρέου, Μάρκο Γεωργακόπουλο, Γιάννη Νάσση, Γιώργο Ντάλλη, Μιχάλη Σταθάκη, Πέτρο Νιφόρα, Ορέστη Λίτσο, Αλέξανδρο Μπίγγο, Χρήστο Μουλά, Κώστα Σαλτουρίδη, Ανδρέα Πορτελάνο, Χριστόφορο Κωνσταντάκο και Δημήτρη Μαλούκο. Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Κώστα Χαρτοματσίδη και τους πανάξιους συνεργάτες του τον coach Γρηγόρη Κιτσούλη και τον δάσκαλο Νίκο Δημητρακή. Το ταξίδι συνεχίζεται..

Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος θα συνεχίσει!

Πριν από λίγο και η τυπική συμφωνία . Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Για τετάρτη χρόνια και σε διαφορετική κατηγορία, στη Β' Εθνική. Ο Δημήτρης είναι πια ένας από εμάς !

Οριστικοποιήθηκε η παραμονή

Ένα πολύ όμορφο βράδυ για την οικογένεια της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ αφού με συνοπτικές διαδικασίες οριστικοποιήθηκε η παραμονή, για τέταρτη χρόνια , του εμβληματικού για την ομάδα μας forward Ορέστη Λίτσο ο οποίος με την ποιότητα του, θα αποτελέσει σημαντική μονάδα σε οποία κατηγορία και αν κληθούμε να αγωνισθούμε.

Αποχώρηση ύστερα από 2 χρόνια συνεργασίας

Μετά από δύο χρόνια οι δρόμοι της ομάδας μας με τον Αντρέα Πορτελάνο χωρίζουν. Ο Αντρέας μας κέρδισε με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αγωνιστικότητα του. Θα τον θεωρούμε πάντα δικό μας παιδί, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες στην καριέρα του .

Ανανέωση συνεργασίας του έμπειρου Power Forward

Δεν ήταν δυνατό να λείψει από το προσκλητηριο της ομάδας για τη νέα χρονια ο Αλέξανδρος Μπιγγος. Ο έμπειρος power forward γέννημα θρέμμα του Συλλόγου μας, παραμένει μαζί μας έτοιμος να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Ανανέωση συνεργασίας

Ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες της περσινής αγωνιστικής περιόδου , ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο μας. Ο Μάρκος Γεωργακόπουλος θα είναι και πάλι μαζί μας.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Copyright 2017 by Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ